XV КОНГРЕС ПЕДІАТРІВ УКРАЇНИ

12-13 жовтня 2021 року, в ПРЕЗИДЕНТ ГОТЕЛІ (м.Київ, вул. Госпітальна, 12), Асоціація педіатрів України, ДУ «Інститут педіатрії, акушерства та гінекології імені академіка О.М.Лук’янової НАМН України» та Національний медичний університет імені О.О. Богомольця, за підтримки Міністерства охорони здоров’я України та Національної академії медичних наук України, запрошують на довгоочікувану подію – ХV Конгрес педіатрів України «Актуальні проблеми педіатрії».

Ця найбільша подія педіатричного життя традиційно збирає провідних вчених, організаторів охорони здоров’я та практикуючих лікарів, які надають медичну допомогу дітям

У роботі ХV Конгресу педіатрів України запрошуємо взяти участь лікарів-педіатрів, лікарів загальної практики — сімейної медицини та представників різних лікарських спеціальностей, а також фармацевтів, медичних сестер, психологів, педагогів , юристів з медичних питань , соціальних працівників, голів громадських батьківських об’єднань, представників органів охорони здоров’я й приватних клінік, страхових компаній.

На пленарних засіданнях ХV Конгресу в змішаному офф-лайн/он-лайн режимі будуть представлені доповіді, як найбільш вагомих, так і досвідчених молодих вчених-педіатрів з України та провідних міжнародних спікерів з Німеччини, країн Балтії, Грузії тощо.

Крім того, ви станете учасниками дискусійних клубів, майстер-класів, які будуть присвячені гостро актуальним питанням ведення хворих з Ковідом та постковідним синдромом, вакцинації та тестуванню, алгоритмам надання невідкладної допомоги, клінічному розбору складних випадків, методам профілактики, навичкам безпеки пацієнтів та самозахисту лікарів та ін. важливим проблемам сьогодення.

Конгрес внесено до Реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, що заплановані у 2021 році за № 134. Сертифікат учасника дає право на отримання 10 балів безперервного професійного розвитку, сертифікат (диплом) доповідача – 30 балів (відповідно до наказу МОЗ України від 22.02.2019 № 446) при умові особистої присутності в залах Конгресу або більше 60% часу участі у заході в режимі онлайн.

РЕЄСТРАЦІЯ УЧАСНИКІВ