Хірургічний інструментарій від Smart Impact

Благодійний фонд Smart Impact подарував Інституту педіатрії, акушерства і гінекології хірургічний інструментарій та лапароскопічне обладнання

 Восени благодійний фонд Smart Impact отримав запит від дитячих хірургів Інституту педіатрії, акушерства і гінекології на запуск навчального курсу по вдосконаленню навичок з лапароскопії.  Далі фондом було проведено серію занять на цю тему для дитячих хірургів з усієї України.

    Лікарі були дуже задоволені навчанням, проте лапароскопічного обладнання в хірургії для проведення сучасних малоінвазивних операцій було недостатньо.

 Тож Smart Impact подарував відділенню дитячої хірургії Інституту педіатрії, акушерства і гінекології сучасний хірургічний інструментарій та лапароскопічне обладнання. Набір інструментів замовляли з Франції під запит хірургів Інституту. Тепер хірургію укомплектовано необхідними інструментами для старту проведення сучасних операцій за світовими стандартами.

  Медичний персонал дуже радіє такому надбанню, бо зараз їм можна не хвилюватись, що в них чогось не вистачає, а просто добре робити їх справу.

   Ці інструменти пройшли довгий шлях з Європи, перш ніж потрапити в золоті руки хірургів Інституту. А сьогодні лікарі вже використовують їх задля порятунку дітей.